Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 24 | newer

  0 0
 • 01/22/14--02:50: 1kertaa2 -arvonta • Kukkuu, nyt olisi taasen arvonnan aika. Saimme tyttöjen huoneeseen kotimaisen 1kertaa2 -villapeitteen. Piia Kalliomäen ja Marika Lehtin graafinen neulemallisto on löytänyt paikkansa skandinaavisen pelkistetyissä sisustuksissa, mutta sopii se vallan hyvin tällaiseen kasari-irrotteluunkin.  Nyt arvomme toisen samanmoisen peitteen kommentoijien kesken, kerro vaikka kommenttilootaan valikoiman lempikuosi. Arvonta suoritetaan viikon päästä 29.1.

  Neulepeite // blanket // 1kertaa2*
  Tyynyt // pillows // Depeapa**

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.
  **Varpunen + Etsy blogiyhteistyö.
  0 0
 • 01/23/14--08:00: Voi mitä iloa

 •  


  Nyt ei ole purkkia ostettu ulkonäköperusteilla, ihan puhtaasta ilosta. Oletteko koittaneet lasten kanssa noita Tintin tuotteita? Meillä oli aiemmin sellaisessa pahviboksissa myytäviä kylpyvärinappeja ja nyt testattiin tällainen värivaahto. Kylpy oli kuin polkaraidallinen kermakakku ja kylppäri samassa kuorrutuksessa seiniä myöten. Ei ollut ilolla rajoja! Suihkulla lähtee kaikki pois eivätkä värit tartu mihinkään, ei ammeesiin, ei saumoihin saatikka laattoihin. Ihan superhauskaa hommaa - suosittelen. Ja muutaman tuotekokeilun jälkeen kyllä ne värinapit oli hauskimmat, kertoi pieni testaajamme. Jatketaan.

  Tinti-värivaahto kylpyyn // Stockmann (se päivittäiskosmetiikka puoli)


  0 0
 • 01/24/14--01:32: Muistivihko, nimenomaa.

 • Minullahan on se vihko ja paperitavara-addiktio. Tällä hetkellä se kulminoituu kaikkeen marmoroituun paperiin, joten tästä varmasti seuraa vielä jokin kirjansidontakurssi. Eikä asiaa helpota se, että Papershop muuttaa naapuriimme, tuohon Fredrikinkatu 18:sta. Parasta!
  No nyt on taas vihkoille tarvetta. En muista olenko mä jakanut kanssanne huonomuistisen äidin aarteen, tuon harmaakantisen minikirjan. Mulla on maailman surkein vuosilukumuisti eikä nämä lasten teot ole ainakaan helpottanut asiaa. Lasten syntymävuodet muistan, mutta jos joku kysyy äkkiseltään milloin menitte naimisiin, milloit olitte siellä tai täällä matkoilla, milloin muutitte tähän kotiin entä milloin kummilapsi meni ripille, niin tyhjää lyö iloisesti. Nyt tuli muutos. Kaikki tärkeät tapahtumat ja vuodet on kirjattu pieniin kansiin, niin antaa tulla kinkkisiä kysymyksiä. Ta daa, nyt muistan kun muutettiin tähän kotiin. Se oli kesä 2010!

  Kaleido-tarjotin // Finnish design shop *
  Marmoroitu paperi // Etsy **

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.
  **Varpunen + Etsy blogiyhteistyö.

  0 0
 • 01/26/14--01:07: Silmä kiinni
 • Meidän makuuhuonetta koristi pitkään Fine little dayn Up!-juliste, sen kuva-aihe oli jotenkin rauhoittava. Nyt kehyksiin saapui uusi kuva Eye eye. Saksalastaiteilija Martta Frommen puupiirroksesta painettu juliste sulkee silmänsä sopivasti makkarissa. Oikein nätti. Kiitos Elisabeth!

  Eye eye -juliste // poster // Fine little shop*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  0 0
 • 01/28/14--23:23: Paahdin • Näyttäisi siltä, että Huuto.netiä, Tori.fitä ja Keltaista Pörssiä koluaa muutama muukin Braun fani, ei siellä liiemmin noita Ramsin tai hänen toimistonsa muotoiluaarteita liiku. Minulla kävi tuuri tuolla Tori.fi:ssä kun löysin Kahlcken paahtimen kympillä. Kylkeä koristi Unikko-tarra, mutta siitä se irtosi ja taikasienellä vekotin kiillottui. Minnakin oli tovi sitten löytänyt monelle tutun näköisen kahvinkeittimen, jonka takana on samainen suunnittelija. On se totta vie stylempi kuin moni uusi! Jos muillakin on mieltymys näihin simppeleihin ja tyylillä muotoiltuihin laitteisiin, kannattaa Braunin helmiä käydä tutkailemassa täältä - ja eikun kirppareiden kodinkonehyllyille metsästämään. Tai jos on ylimääräistä päällä, niin voi niitä ostaa suoraan tuoltakin. Mutta se ei taida olla se aarteenetsijän idis. Niin ja kertokaa jos jossain tulee vastaan tuo PS400 -levysoitin eikä jollekaan ole sille tarvetta. Täällä olisi.

  Braun HT50 -paahdin // toaster // design Hartwig Kahlcke, 1980 // tori.fi
  Baltensweiler Type 60 -seinävalaisin // wall lamp // Artek 2nd cycle

  0 0
 • 01/30/14--00:20: Onnea Vilja

 • Onnea Vilja @ Muotoseikka, onnetar nappasi sinut yli 200 osallistujan joukosta. Ja kiitos kaikille osallistujille, taisipa olla blogihistoriani suosituin arvonta. Laita Vilja yhteystietosi minulle meilitse, niin pistetään peite matkaan!

  0 0
 • 01/30/14--23:22: Komia kiulu


 • Piipahdin viikolla Tammer-Tukun tiedotustilaisuudessa, jossa esiteltiin heidän kevään uutuuksia. Seura ja herkut olivat loistavaa ja paluumatkalle pakkauduttiin kiulujen kera. Rentosaunalta tulee täksi kesäksi uudet, todella tyylikkäät kiulusetit ja monessa värissä. Mustan ja valkoisen lisäksi on sellainen oranssiin vivahtava tomaatinpunainen, pari eri sinistä, vihreä, kellertävä vilja ja olikohan vielä muuta. Ja siis tietty musta ja valkoinen. Pisaran muotoinen kiulusetti on valmistettu komposiittimateriaalista, täysin suomalainen niin materiaalin kuin valmistuksen suhteen ja mikä parasta varsinkin mökkimenoon, materiaali kestää lämpötilanvaihtelut mennen tullen, pihasaunassa kun haitari on + 80 ja - 30 välillä. Siitä sitten jatkoidea pakkaussuunnittelijoille - kehittäkääpä vielä jonkin hyvän shamppoo+hoitoainevalmistajan kanssa sellaiset pullot, joiden kaulat eivät taivu kuumassa saunassa. Madara?

  Saunakiulu ja kauha // Rentosauna* (saatavilla maaliskuussa 2014)

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  0 0
 • 02/01/14--05:46: Kaljuponkkari
 • En juurikaan hirveästi ennätä lukemaan, mutta tämän kirjan ilmestyttyä on pakko taikoa aikaa jostakin. Viime viikolla sain hetken omaa aikaa metrossa ja siellä juuri pääsin kaljuponkkarityyppiin. Ai tsiisus ja ääneen naurua yksin. Ah. Tämä on mahtavuutta. Kiitos Riikka Pulkkinen ja Iiris Lempivaara näistä pienistä ja hauskoista arjen pakoretkistä. Menen jatkamaan.

  Riikka Pulkkinen: Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän (Otava 2014)

  0 0


  Nyt on alkanut inventaario sisustusbloggareiden kaapeissa ja komeroissa. Olemme lyömässä joutavat hynttyyt yhteen ja järjestämme huhtikuun alussa suuren kirpputorin. Valtteria ikävöiville on tiedossa huippukattaus sisustustavaraa, vaatetta ja joutavaa huonekalua. Pistä raksi kalenteriin huhtikuun alun lauantaille, ehkäpä 5.4. Aika ja paikka varmistuvat matkalla. Tästä tulee nastaa!

  0 0
 • 02/04/14--11:41: Swing


 • Ah miten koukuttavaa. Kiitos Riikka tämän päivän tekemisestä, ihan meni nörtteilyksi.

  0 0
 • 02/05/14--01:48: Lilly's Eco Clean


 • Olin aamulla kuuntelemassa Titta Jonesia, Irlanissa asuvaa suomalaisnaista, joka on ystävänsä kanssa kehittänyt ekologisen pesuainesarjan. Ekopesuainekuluttajana olen täysin kohderyhmää ja pisteenä iin päälle ovat sarjan tyylikkään simppelit purnukat. Aineet voivat olla jo tuttuja monille, mutta se miksi niistä nyt kannattaa vaahdota, on että niitä löytyy myös Prisman hyllyistä - Stockmannin ja ekokauppojen rinnalla.
  Siivousyrittäjän alkuaan omaan käyttöön kehittämät ekologiset pesuaineet väittävät puhdistavansa paremmin, kun moni muu "vihreä aine", mikä on suuri lupaus. Minä käyn testaamaan ihan ekana tuota rasvan ja kalkinpoistajaa, nimittäin mustan kylppärinlattian kalkkikertymiin eivät ole vielä muut hippeilykamat tehonnet. Palaan käyttökokemuksiin tuota pikaa.
  On nuo kyllä nättejä!

  Lilly's Eco Clean -pesuaineet // Prisma, Stockmann, Ruohonjuuri*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  0 0
 • 02/05/14--08:38: Drop

 • Drop-tyynyliina // Fine little day*  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.  0 0
 • 02/07/14--07:52: VV


 • Meillä on nyt 4-vuotias, joka kuvataidekoulun innoittamana on ihan yhtä sutia ja pensseliä. Suositan muuten tuota Annantalon kuvataidetoimintaa, oikein hyvä harrastus ja järkihinnalla. Innostushan kannattaa käyttää hyödyksi, joten pistettiin kuviot heti painokoneeseen - perhe-etu. Nyt on uusi säkki ja hauskat kissajulisteet. Sen verran modernisti on taiteilija, että kissaa saattaa joku joutua etsimään, mutta kyllä minä ne korvat, viikset ja posket heti nappaan. Äitihän luonnollisesti ihastelee innoissaan pienen käden jälkeä, mutta toivottavasti katit ilahduttavat muitakin. Printattiin 50 kappaleen limited edition ja koko on Ribboihin passaava 50 x 70 cm. Postitus pahvituubissa. Miau!

  VV sack // Varpunen
  Gato ja Gato II posters // VV

  0 0
 • 02/10/14--22:09: Mainio clothing
 • Harvemmin tulee blogissa langettua muotimaailmaan, mutta malliston ruutusetit ovat kyllä niin täsmäisku meidän laifstailiin että antaa mennä. Löysin Mainio clothingin viime viikolla ja otin heti miten naisiin yhteyttä - mistä näin makeissa vaatteissa on oikein kyse? Sain mukavat naiset meille kahville, ensimmäiset kappaleet suoraan varastosta ja syvää luotaavan perehdytyksen luomupuuvillaan ja sertifikoituihin ompelimoihin. Maino clothingin tuotannon tärkein periaate kun onkin täysi läpinäkyvyys, tarkemmin siitä täällä. Lisäksi Mainio clothing lahjoittaa 2% ostoista erilaisiin kohteisiin, jotka parantavat tehtaan lähiympäristön hyvinvointia.

  Mutta jotta Mainio clothing ei jää tässä vain minun iloksi, päätimme jakaa teille alekoodin kauppaan ja pitää vielä arvonnan kaupan päälle.

  15 % tutustumisalennuksen saa koodilla VARPUNEN Mainio clothingin verkkokaupasta ajalla 11.2.-25.2.2014.

  Lisäksi arvomme 18.2. kaksi voittajaa, joista toiselle lähtee ruudukas pyjamasetti ja toiselle collegeviitta. Kerro kommenttikenttään mikä on sinusta malliston lemppari? Onnea matkaan!

  Leggingsit, collegepusero, trikootoppi ja -housut // Maino clothing*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  0 0
 • 02/13/14--23:54: Runotyttö • Piipahdimme viikolla pitkästä aikaa kirpputoreilla ja katsokaapa mikä vekotin tuli vastaan. Täällä kodissa haaveillaan kunnon espressolaitteesta, mutta ennen kuin sellainen saadaan hankituksi, ajaa tuo maailman ihastuttavin retropeli asian. Ja uskokaa tai älkää, sillä tulee aivan kelpo espresso. Maidonvaahdottamista pitää vielä harjoitella, mutta kyllä siitä sentään lämpimän maidon saa. Aika gresinhauska laite ja 10 e. Sehän on parin kahvikupin verran.
  Toinen asia on minun uusi harrastusyritys. Oletteko koskaan lukeneet runoja? Ihan niinkuin tosissaan, en tarkoita mitään sinäminä kamaa. Olen todennut, että kustantajien kauneimmat kirjat ovat ehdottomasti runokirjoja. Ja jotta niitä voisi hankkiä silmän iloksi, on siis aloitettava niiden lukeminen. Onpa se vaikeaa, varsinkin lapsiarjessa. Pienellä kokemuksella vertaisin sitä hitusen meditaatioon, on pakko hiljentyä, pysähtyä ja keskittyä, jotta pääsee päämäärään, ymmärtämään asian niiden rivien välistä. Katsokaa nyt tuota Pääskynen ja lepakko -kirjaakin, oletteko kauniinpaa aikoihin nähnyt. Minä yritän tulkata sisältöä kahvikupillisen ääressä.

  Hyvää ystävänpäivää rakkaat lukijat!

  Espresso & cappuccino bar // fleamarket find
  Pauliina Haasjoki: Pääskynen ja lepakko // Otava

  0 0
 • 02/18/14--09:07: Sitapurista saapunutta • Viime viikolla oli Helsingin Pitäjänmäkeen saapunut paketti Sitapurista, Intian koillisosista. Menin äsken kurkkaamaan paketin sisällön, ai että tuntui mahtavalta!
  Osallistuin jokin tovi sitten Annon mattokilpailuun ja minullehan kävi niin onnellisesti, että voitto tuli kotiin. Olihan se aivan huippu-uutinen, ensinnäkin voittosumma, mutta vielä mahtavampaa on saada oma suunnittelema tuote tuotantoon suurelle yritykselle ja toivottavasti jatkossa oikeasti moneen suomalaiseen kotiin. Piirtämäni malli oli lähetetty voittokahvitusten siivittämänä Hafizia-kutomolle ja tänään pääsin näkemään heidän toteutuksensa. Nappisuoritus!

  Jalpaikka on 100% villamatto, joka kudotaan käsin Intiassa, sertifikoidussa, eettisesti asiat kunnossa olevassa kutomossa ja miesvoimin. Mattojen kutominen kun on tuolla Intiassa miesten työtä. Jalpaikassa yhdistyvät karjalaisista perinnetekstiileistä, käspaikoista tuttua graafista kuviointia sekä nyt niin haluttujen marokkolaisten mattojen fiilistä. Itse olin kaivannut jo pidempää sellaista skandinaaviseen kotiin passaavaa ja pohjoiset juuret omaavaa villamattoa - modernia ja vaaleaa versiota 60-lukulaisista tummanpuhuvista graafisista villamatoista. No nyt saan sellaisen, ihan ite tehtynä.

  Jalpaikkaa tulee mustavalkoisen lisäksi tummanvihreällä ja viininpunaisella kuvioinnilla. Tuo kylmä vihreä on minusta juuri niin namu varsinkin tuohon havunoksaruudutukseen! Mattoa kudotaan kolmessa koossa, kaikki niin sanottuja keskilattiamattoja eli olkkariin, makkariin, ruokailutilaan, lasten huoneeseen ja tietenkin vielä maalle ja mökeille.
  Tänään kun sanoin mattomalleille ookoo, alkavat kutomapuut hakkaamaan ja elokuussa on odotettavissa ensimmäinen mattoerä myyntiin saakka. Kiitos Anno, kiitos Hafizia ja kiitos te mahdolliset ostajat. Nyt on ilon päivä.


  0 0
 • 02/18/14--23:43: Onnea Laura ja Liisa!
 • Onneksi olkoon Laura, sinulle tulee Mainio clothingin collegeviitta ja onneksi olkoon Liisa, sinä saat ruudukkaanoloasun. Laittakaa minulle sähköpostiin kokotoive ja postiosoiteenne, niin saadaan paketit matkaan.

  Kiitos kaikille! Ja kohta on tulossa muuten niin relaxing arvonta, että. Kaikki valvoneet äidit ja uupuneet työmuurahaiset, Varpusella on teille pian hemmottelua tarjolla. Malttakaa.

  0 0
 • 02/21/14--05:27: Hissun kissun hyvää tulee

 • Nyt on hurahdettu. Tuo kone on aivan mahtava. Olen jututtanut kaikki tuttavapiirin kahviharrastajat ja saanut vinkkejä aina vaan parempaan kahviin. Ei tuolla varmaan pääse ihan näiden laitteiden tuotoksiin, mutta yritys kova. Maitovaahto on kehittynyt samettiseksi ja kahvi pehmeäksi! Olen kyllä vähän sitä mieltä, mitä autokoulun opettajanikin joskus sata vuotta sitten totesi. - Jokaisen pitäisi ajaa ekana sellasella ihan p****lla autolla, jossa vaihteitakaan ei meinaa päälle saada eikä ohjaustehostimesta tietoakaan. Jos sellaisen menopelin niksit taitaa, niin kaikki mallit siitä eteen päin on helppoa. No joo, lantikkaa odotellessa, valutellaan tällä ladalla.

  Kahvi // Kaffa Roastery

  0 0
 • 02/24/14--07:12: 24 h hemmotteluloma
 • Isosiskon rooliin kuuluu toisinaan pieni paitsiossa olo, koko perhe kun lässyttelee pikkuruiselle tuon tuosta. Isompaa aarretta ei saa unohtaa, joten välillä on hyvä järjestää kahdenkeskistä aikaa. Muistatte kun tein joulun alla Samsungin kanssa projektin ja paikkana oli Helsingin keskustassa, siinä rautatiesaseman ja musiikkitalon välimaastossa sijaitseva Aallonkoti-huoneistohotelli. Saimme silloin kutsun tulla viettämään yön tuolla hotellissa, pitää vaikka pileet tai rentoutusloma perheen kesken. Seuralainen on nyt päätetty ja kävimme viikonloppuna valkkaamassa missä huoneistossa haluamme asustaa. Kattohuoneiston kristallivalaisin viimeisteli 4-vuotiaan valinnan ja pian on tiedossa isojen tyttöjen hemmotteluloma kattohuoneistossa. Sauna, pitsaa ja takkatuli, kuumat kaakaot kattoterassilla ja tähtitaivaan tuijottelua. Nämä on tilattu - onnistuu.

  Aallonkoti-huoneistohotelli tarjoaa siis kodinomaisesti kalustettuja asuntoja Helsingin keskustassa. Nimestään huolimatta huoneistohotelli ei ole ihan hotelli, mutta ei palveluista karsittu huoneistohotellikaan. Asuntoon kuuluu aina keittiö, joten perhe saa kokkailla rauhassa itse, mutta halutessa onnistuu niin valmisaamiainen kuin vaikkapa catering. Aallonkodissa lyhyin vuokrausaika on 1 yö ja hinnat alkaen 88 e. Ylellisiä kattohuoneistoja voi varata myös kokouskäyttöön. Huoneistokoot vaihtelevat kompakteista yksiöistä aina kahden makuuhuoneen kattohuoneistoihin. 

  Kerro kommenttikenttään millainen rentoutusloma olisi tarpeen ja mikä huoneisto siihen passelein? Paras perustelu palkitaan yhdellä yöllä valitsemassaan huoneistossa. Jeh! Luksusta ja bling bling! Arvonta suoritetaan keskiviikkona 3.3.2014.

  ***

  Sometimes it is a part of the big sister's role to stand aside when the family surrounds the Little one with baby talk. However, the bigger treasure shouldn't be forgotten, so sometimes the best thing to do is to arrange for some alone time with her. You remember when I did that project with Samsung in the center of Helsinki, between the railway station and the Music Centre at apartment hotel Aallonkoti. We were invited to spend a night at the hotel, have a party or a relaxing vacation with the family. Now I've decided who will be joining me, and last weekend we went to choose the apartment we wanted to stay in. The chandelier of the penthouse gave a final touch to my four-year-old's pick and now we're about to have a big girls' minivacation and some pampering in the penthouse. Sauna, pizzas and a fire place, hot chocolate on the balcony while staring at the stars. This is what we asked for - and they are making it all happen.

   Aallonkoti apartment hotel offers cozy, homelike apartments in the heart of Helsinki. Despite its name, Aallonkoti is not quite a normal hotel but not an apartment hotel fully without services either. Each of the apartments has its own kitchen for the guests to cook on their own, or if they prefer to have a hotel breakfast or even catering, it can all be arranged. A minimum stay at Aallonkoti is 1night, prices starting at 88 eur a night. The luxorious penthouses can also be booked for business meetings and other events. The apartment sizes vary from compact studios to two-bedroom penthouses.

  Leave a comment and let me know what kind of a relaxing vacation you feel like you need and pick an apartment that best suits those needs. The best comment is rewarded with one night at the apartment you have chosen. Yeh! Luxury and bling! The winner will be announced the 3rd of March 2014

  Aallonkoti-huoneistohotelli // Apartment Hotel Aallonkoti *

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.  0 0
 • 02/25/14--05:51: Tappi

 • Sain Annalta Tapin. Hänellä ne ovat hienosti kaapiston päädyssä, perinteinen vaatekaappi näyttää niin styleltä noilla kepukoilla ja uusilla vetimillä. Meillä tappi pääsi makkarin seinään. Tarjoaa kätevästi paikan vaikka huomisen asulle.
  Olettehan muistaneet hakea omat limited edition Bråkigit? Itse en montaa tuolta löytänyt, kupariset pukkijalat olivat niin naurettavan halvat, että sellaiset tulivat kotiin. Hyvät tuossa tai mökillä tai pikkasen komeemmassa kirpparipöydässä. Kuparinsävy on luonnossa huomattavsti ruskeampi kuin malliston omissa kuvissa mutta menkööt.

  Bråkig pukkijalat // Ikea
  Tappi, 25 cm // dadaa-shop


older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 24 | newer