Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 6 | 7 | (Page 8) | 9 | 10 | .... | 24 | newer

  0 0
 • 12/05/13--01:51: Vesa S
 • Varpusella ollaan nyt niin joulumielellä, että helpotetaan jonkun muunkin äidin tai kummin lahjapaniikkia. Saimme kuvittaja Vesa Sammalistolta lahjaksi tuollaisen jättisuuren Aakkoset julisteen. Näitä on tehty sadan kappaleen sarja ja tyttöjen huonetta koristaa nyt tuo 6/100. Ah ja kiitos! Nyt siellä jollakin onnekkaalla on mahdollisuus voittaa kolme yksittäistä ja vapaavalintaista kirjainta. Printtien koko on 20 x 20 cm ja kutakin tehty 70 kpl. Valitse vaikka lastesi tai kummilastesi etunimikirjaimet tai moi tai hei tai jne. Ja jotta lahjapakettiin ennättää, arvonta suoritetaan jo tulevana sunnuntaina - ole nopsa.

  Kirjoita kommenttiruutuun toivomasi kolme kirjainta ja se riittää. Onnea matkaan!

  Alphabet juliste // Alphabet poster // 70 x 100 cm // limited edition and signed by artist // Vesa S *

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  0 0
 • 12/05/13--05:04: Valmisteluja
 •  


  Sieltä se tulee pikkuhiljaa. Joulu. Lahjat varttia vaille hankittu, siivous aloitettu, piparkakkutalo kasattu ja ekat hyasintit kohta jo ohi. Onko muillakin sellainen erikoinen tapa, että samaan jouluaikatauluun listaa muutkin vuoden aikana roikkumaan jääneet hommat - ikään kuin itse joulussa ei riittäisi jo hommaan kerrakseen. Niinkuin suutari, housujen paikkaus, yläkaappien siivous ja vara-avaimen teko. Mulla ois listassa uusien linssien teettäminen vanhoihin kehyksiin. Ihka aidot Olivers peoplet 90-luvulta kaipaisi linssejä, kertokaa jos tiedätte kenen pakeille kannattaa kääntyä. Ja siis edullista ratkaisua tässä haetaan.

  Intiaanipäähine // Riimikko
  Piparkakkutalo // Ikea*
  Lahjapaperit ja -pussit // Oi paketti* ja Marimekko

  0 0
 • 12/08/13--08:31: Minijoulua

 •  


  Oltiin viikonloppu mökillä, oispa voinut jo jäädä jouluun saakka. Ajatuksesta intoutuneena leikittiin jo joulua ja haettiin harjoituskuusi. Hyasintit pääsivät talon alta löydettyyn vanhaan Arabian kulhoon ja kulkussydän ovenripaan. Lauantain kirppisreissulta löytyivät vanhat Iittalan lasitölkit, niihin pääsevät rusinat, pähkinät ja joulukarkit. Mummi toi mukanaan minun vanhan kylpytakin, tuon viininpunaisen. Sopii isomman tytön joulusaunaan. Vielä kun malttaisi pari viikkoa..

  Sanna Manderin kuvittama Aatonaatto-joululiina // Sokos*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  *****

  Vesa S - kilpailun voittajaksi suoriutui Amanda kirjaimilla A, L ja J. Laitappa meilitse osoitteesi, niin saadaan kirjaimet matkaan!


  0 0
 • 12/09/13--23:00: Punainen joulu


 • Tänä jouluna luotan perinteiseen: luontoa, puuta, pärettä, väreissä vihreää ja punaista. Minulla on kotona astiasarjana vihreä Teema, siis se tumma tealgreeniin vivahtava vihreä. Joinain vuosina se ei tuntunut lainkaan hyvältä idealta ja noiduin että miksi en nuorena alkanut keräämään ihan vain valkoisena. No nyt ei kaduta. Onhan se niin hieno väri, jota ei monesta muusta löydä. Väri on miltei jo muodostunut omaksi käsitteekseen - "sellainen Teeman tummavihreä, kyllähän sä tiedät". Mutta mites on punaisen laita, löytyykö sieltä punaisen Teeman keräilijöitä ja mitkä ovat olleet fiilikset vuosien varrella? Nyt jouluunhan se käy kuin nenä päähän, mutta miten on mennyt vuosien varrella. Ostakaa rohkeasti väreissä sanon minä, ainahan niitä voi yhdistää sen varman valinnan valkoisen kanssa. Sitten vielä yksi joululahjavinkki lapsille. Tietyssä iässä ruokapöydästä pitäisi löytyä ne prinsessat tai carsit, mutta jos äiti ei niihin ihan hirmusti lämpiä, niin ehdotan meillä hyväksi todettua kompromissia. "Aikuistenastiastoista" löytyy kuviomaailmaltaan lasten makuun passaavia, arvonsa pitäviä ja halutessa tulevaisuudessa jatkettavia astiasarjoja. Kyllä se kaakao uppoaa hyvin Taika, Korento, Hetkiä, Satumetsä tai Piilopaikka-astioista, ja otappa vielä espressokuppikoossa, niin salettiin sopii pikkuisille. Ihanaa joulun odotusta teillä kaikille!

  Crimson Christmas

  This Christmas I will go with tradition: nature, wood, plywood and green and red in colours. As tableware set, I have the green Teema that has a shade of dark teal green. At times, I have cursed that I bought the green colour and regretted why I didn’t start collecting the white. Well, I don’t anymore. The green colour is so exquisite and unique that it is almost a concept of its own: ‘The teal green Teema, I’m sure you know the type.’ But what about the red one, is there anybody who collects the red Teema, and what are your thoughts on it? Obviously, it fits Christmas like a glove, but what about other uses? I say, be brave and by in colour, because you can always combine it with the ever lasting white. Then, a final X-mas gift idea for the kids: as we all know, at a certain age there should be themes like the Princess or Cars at the table for the kids, but if this seems too difficult to cope with, you can always use our well tried compromise. The so called ‘adult tableware sets’ include patterns and styles that suit kids as well and thus they hold their value and they can be collected also in the future. Hot chocolate will taste just as yummy from the Taika, Korento, Hetkiä, Satumetsä or Piilopaikka dinnerware. Choose these in the espresso cup size and you can’t go wrong. I wish you all a lovely Christmas time! 

  Teema-astia // Teema-tableware // Iittala
  Taika-muki // Taika mug // Iittala
  Lantern-valaisin // Lantern light // Iittala 
  Maruni tuoli // Maruni chair // Aero 
  Harri Koskisen suunnittelema Meno-huopakassi // Meno bag made of felt // Iittala 
  Sarjaton-astiat // Sarjaton tableware series // Iittala 

  Varpunen meets Iittala -blogiyhteistyö 4/4

  0 0
 • 12/10/13--23:22: Omin käsin voittoon

 • Ei tähän lisättävää, meillä on ilon päivä! Kiitos Divaani. 

  ***

  Oman OK:n saa täältä.
  Order your own OK from here (delivery worldwide)  0 0
 • 12/11/13--02:50: Moi, taas arvotaan


 • Moi Kattokaapas mitä posti toi meille. Pikkuruinen sai Moi ja Hej -moikkauslapaset, hah, nää on kyllä hauskat. Moiko on nyt 3-vuotias kahden naisen yritys, jonka tuotteita ovat eri kielillä tervehtimiseen tarkoitetut lapaset. Oikealla lapasella tervehditään MOI ja vasemmalla hyvästellään MOIDO.

  Nyt sinäkin voit voittaa itsellesi ja lapsellesi omat moikkauskintaat. Pistä kommenttikentään toivomasi väri ja tervehdys, niin sunnuntaina taas arvotaan.

  PS. Moikolla on nyt tulevana lauantaina myyjäiset työhuoneella (Pohjoiskaari 12) klo. 12-16, jolloin kintaita voi käydä ostamassa sieltäkin, jos epäilee ettei ole mikään Hannu-hanhi.

  Moi-Hej -kaksikieliset moikkauslapaset // Moiko*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.  0 0
 • 12/13/13--09:58: Tonttuhommissa

 • Tänä jouluna on niin hienoja joulupapereita ettei niitä raaskis edes käyttää. Ystävät ja sukulaiset saavat kyllä erityisen kauniita paketteja, kiitos Polkkajamin ja Oi Paketin. Sen verran nuukimus kyllä olen, että jemmaan tuota Himmeliä vielä kaappiin, kun kyllähän se passaa vallan hyvin vielä joulunkin jälkeen. Tai julisteeksi, miksei melkein tapetiksikin. Carry me home -pöytä odottaa matkaa mökille, siitä lisää juttua myöhemmin.

  Himmeli-lahjapaperit ja kortti, Polkkajam*
  Molekyylit-lahjapaperi, Oi Paketti*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.  0 0
 • 12/14/13--01:59: Joulusiivous • Isompi tyttö on yötä mummolassa ja isi keikalla. Hiljaista laatuaikaa äidille ja mitäs silloin? Joulusiivous. Tuolit ylös, sienet ja aineet esiin ja hirveä puunaus. Ja oli tosiaan tarpeeseen. Valkoinen koti pinttyy kyllä kahden lapsen arjessa, näin se vaan on. Ja päiväsaikaan kun on kotona, valo paljastaa kaiken. Tässä ei pidempää voitui ratsastaa armollisella kynttilänvalolla.
  Tykkään järjestyksestä, mutta itse peseminen ja siivoaminen ei oikein oo mun juttu. Just tällein rauhassa ja tarpeeksi harvoin se sujuu, pedanttina kun pitää pystyä sitten kerralla puunaamaan kaikki. Kauniit purkit tuovat tietenkin lisäsinspistä puuhaan.
  En ole mikään hirmu ekoilija, mutta siivousaineissa huomaan vasun täyttyneen enemmän niistä kuin kaikista muista lian räjäyttäjistä. Siivous- ja pesuaineille on käynyt vähän sama kuin röökaamiselle. Se vaan on noloo ja ulkoinen paine ohjaa terveisiin elämäntapoihin, vastuullisuuteen ja luontoystävälliseen suuntaan. Ja olen tätä mieltä pelkästään hyvällä. Moni tupakoitsija varmasti tunnistaa tunteen, kun sitä sauhuttelua saa vähän selitellä ja aika yksin mennä johonkin kopperoon. Pikkasen samaa tunnetta voi kokea pesuainehyllyllä, jossa puntaroi siinä halvimman räjäyttäjän ja ekoaineen välillä. Ei siinä vain voi olla luontoystävätön. Tämä on hyvä suunta, painetta vaan pesuainehyllyille.

  0 0
 • 12/14/13--10:41: Piparipaja


 •  


  Meillä oli piparipaja ja äiti poltti hauet.

  Hauki-muotti // Marimekko
  Omena-muotti // Pentik
  Numerot // Nigella Lawson 
  Salmiakki, kolmio ja kuuskulmio // DIY  0 0
 • 12/18/13--10:13: Paketit


 • Mulla on jo ihan joulu. Tonttuvierailut ystävien ja työkavereiden kanssa ovat tehneet arjestani yhtä juhlaa ja toinen toistaan söötimpiä paketteja olen saanut kotiini kantaa. Katsokaa nyt näitäkin. Vielä ennätätte napata viime hetken lahjavinkit. Ja 10 pistettä näille kädentaitajille ja kodinhengettärille, jotka jouluhässäköissä pyöräyttävät home made hillot ja sinapitkin. Mahdotonta teidän kanssa.
  Saatiin muuten kirje Korvatunturilta. Meni talo aivan sekaisin. Liikuttavia hetkiä.


  0 0
 • 12/23/13--06:11: Mökkipuuhaa

 • Nyt se on tänä jouluna saavutettu, jouten olo ja tekemisen keksimisen pakko. Se on paras tunne, kun tekemättömät työt eivät paina ja saat oikein keksimällä keksiä sitä puuhaa. Me tehtiin pieniä kukka- ja oksa-asetelmia, taiteltiin vanha kirja ja tehtiin kuivuneista lyhtykoisoista koristeita. Mainiota mökkipuuhaa.
  Sain tovi tuon tarjotinpöydän &Brosilta. Se on täydellinen mökille, kasaan saa kätevästi ja kannettua tarjoiluja pihalle, kuistille tai minne vaan. Luonnonvärisestä nahasta tehdyt yksityiskohdat kruunaavat tyylikkään yksinkertaisen mallin. Hyvä Tero, 10 pistettä.

  Tarjotinpöytä, &Bros*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  0 0  Meidän mökkikeittiö on rakennettu Ikean keittiönkaappirungoista. Täällä olisi tarpeeseen sellainen vanha kunnon astiankuivauskaappi, jossa pohja on auki ja huuhteluvedet saavat valua tiskauspöydälle. Sellaista ei Ikeasta kyllä löydy. En tiedä muiden kokemuksia niiden ritilöistä + pohjatarjottimista, mutta meidän lautaset eivät niissä pystyssä pysy ja pikkasen sellainen kökkö fiilis. Jokainen tiskauskerta oli yhtä dominoa, kunnes pinna palo ja keula kohti Rautiaa. Ostettiin perinteiset astiakaapin lankahyllyt ja nyt lähtivät ritilät vaihtoon. Tehtiin tuohon Ikean kaapinpohjaan aukko, Miranolia sahauspintaan ja uudet ritilät tilalle. Ritilöiden syvyys on eri, joten uudet kannattimet eivät suoraan käy runkojen reikiin, mutta tehtiin yksi reikäpari lisää per hylly. Nyt on hyvä.

  Ja pahoittelut kehnoista kuvista. Valoa ei ole, saatikka mitään kuvankäsittelyä. Näillä mennään.

  0 0

  Hyvää uutta vuotta ihan pian. Kiitos kuluneesta vuodesta teille kaikille, jotka olette kyydissä pysyneet ja seuranneet menoamme. Tässä vielä vuoden lopuksi yksi tavallinen mökkipäivä.

  Nauttikaa illasta ja huomenna niihin lupauksiin.

  0 0
 • 01/02/14--12:22: Toinen yhtä tavallinen


 • Loma alkaa hiipumaan kohti loppuaan. Tämäkin päivä sujahti hetkessä. Täällä maalla tuolla valon määrällä on todella merkitystä. Se kun loppuu, niin rukkaset tipahtaa ja tupaan istumaan - ei tuolla ulkona nää ees varpaitaan. Päivällä piipahdettiin kirpputorilla, lapset saivat neulevaatteita, äiti astioita. Ilta ollaan puhdisteltu kaivauksilta löytyneen lasikätkön aarteita. Meillä on kohta pientä pulloa niin, että voisi leikkiapteekin perustaa.

  0 0
 • 01/07/14--07:19: Kääk


 • Kääk. Kaupunki. Ei pysty vielä. Minä olisin voinut sammaloitua mökille aivan hyvin, ei ollut yhtään hinku kaupunkiin. Sokeritonkin alkoi, joten piinaavat päivät matelevat. Kuukausi ekana, mutta salaa haaveilen tietenkin pidemmästä. Tuskin tekee minua terveellisemmäksi, nyt kun paikkaan sitten sokerihimon suolaisella. Olin jo aiemmin hankkinut noita Vahen makusuoloja, nyt kaivoin kaapista Amsterdamin tuliaissäkin karkeata suolaa ja morttelille hommia.

  Mortteli // Hackman
  Ohuet Kartio-lasit // Iittala
  Kaleido-tarjotin // Finnish design shop*
  Happy t-paita // Pikkulinnun kauppa

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.


  0 0
 • 01/08/14--02:14: Arki

 • Ei se auta kuin arkea päin. Nyt on joulukoristeet siivottu, lasikuvut, vaasit ja maljat tyhjinä. Pikasiivouksen jälkeen valmiina uuteen vuoteen.
  Ja sokeriton jo 8 päivää, kiitos Miiu raakasuklaa reseptistä, se on ässänä hihassa.

  Syuro-teerasia // joulupukki Commonista
  Lasipullo // Moko
  Kuvut // Smyygi ja My Garden -kukkakauppa

  0 0
 • 01/11/14--00:11: We want you nude


 • Eilen illalla lähetti pirautti alaovelta. Katos mikä ylläri ja ihan amerikasta asti. Ei ole saippua, vaikka siltä eka näytti. San Franciscolainen Nude audio valmistaa makeita langattomia pikkukaiuttimia. Kaiutinta on saatavilla kolmessa koossa, simppelisti S, M ja L, tämän minun on tuo medium. Bluetooth vaan päälle niin tuosta kuin tietsikasta, yhdistä ja taas pauhaa. Tämä löysi heti paikkansa tyttöjen huoneesta, kulki se illalla johdottomana majaankin mukana. Äiti voi vain täältä ohjaamosta valita musiikit. Well done!

  Kaiuttimen mukana ei tullut ostopaikkoja, mutta pikakuuklella löysin ainakin tämän ja tämän.

  M-kokoinen kaiutin // Nude audio*

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

  0 0
 • 01/20/14--02:22: Roikutellaan
 • Kamerasta loppui akku ja laturi mökillä. Tilanne nyt korjattu. Meillä on ollut tässä välissä hurja kevätsiivous. Kaikki tavarat, hyllyt ja lokerot käydään taasen järjestelmällisesti läpi, suunnitellaan kirpputoria ja ajellaan Ikeoita ristiin rastiin. Tyttöjen huoneen kaikki pikkulelut järkättiin omiin salkkuihinsa, vanhoihin Marimekkoihin ja Granitin valkoisiin. Joulupukki toi meille pienen kasvihuoneen. Isompi pääsi leikkimään myös pikkupuutarhuria, joten tammet ja herneet on jo istutettu. Äiti on roikkunut Huuto.netissä ja löyti sieltä hienot vanhat voimistelurenkaat.

  Salkut // cardboard briefcases // Marimekko ja Granit
  Rullaverho // curtain // DIY idea from our OK omin käsin -book
  Kasvihuone // greenhouse // Ikea
  Ruukut // pots // Arabia
  Voimistelurenkaat // gymnastic rings // Huuto.net

  0 0
 • 01/20/14--07:37: Rooibos

 • Posteljooni toi tällaisen julisteen tovi sitten. Hey postereita on neljällä eri oliolla ja eri värissä, kaikki kyllä kovin kivoja. Tuo oranssi tuntui nyt jotenkin parhaimmalta.
  Toinen asia. Tähän mun sokerittomaan kuuluu myös jonkin sortin muukin parempi ruokavalioelo. Menin oikein teekauppaan ja ostin elämäni ekat rooibosit. Mä en ole ollut mikään teeihminen koskaan, joten minulle oli ihan uutta tietoa teen ja rooibosin ero. Kaikki mustat, vihreät ja valkoiset teet tulevat samasta teekasvista, mutta tuo rooibos onkin ihan oma hernekasveihin kuuluva pensas. Siinä ei ole teiiniä lainkaan. Vannoutuneena earl grey fanina ostin tuollaista luomu african earl greytä. Erittäin kaunista, mutta nyt ei auta. Kyllä se perinteinen teelehti taitaa olla mun juttu.


  Hey poster // Kyuhyung Cho*
  African earl grey // Chaiwan

  *Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.


  0 0
 • 01/20/14--22:00: Kenkäjärkkäys • Siivouspuuskassa inventoimme kaikki perheemme kengät. Mua ärsyttää, jos kenkiä on eri paikoissa, kun silloin moni pari jää unoholaan ja pitämättä. Nyt päätimme viedä pienet ja pitämättömät kiertoon, vialliset suutarille ja sitten laittaa järjestykseen ne kaikki oikeasti arkikäytössä olevat. Eteisemme on pieni, mutta toisen oven takaa löytyi hyvää tila. Hankin sinne Ikean Algot kiskot, lyhyitä kannattimia, kenkätelineitä, parit koukut ja muutaman avohyllyn ihan pikkuisille kengille. Tuolla nuo pysyvät nyt siististi oven takana ja kaikki kuitenkin kätsysti saatavilla. Ja nyt voi helposti imuroida ja luututa hyllyn altakin. Taputus olalle, hyvä äiti!

  Algot-säilytysjärjestelmä // Ikea

  Ostoslista:
  - 2 x kisko 196 cm, 7 e/kpl
  - 3 x hylly 60 x 18 cm, 3,50 e/kpl
  - 5 x kenkäritilä, 9 e/kpl
  - 16 x pieni kannatin 18 cm, 2 e/kpl
  - 2 x koukkulista, 1 e/kpl
  yht. 103,80 e


older | 1 | .... | 6 | 7 | (Page 8) | 9 | 10 | .... | 24 | newer